Ga naar de inhoud
Home » Apple AirTag

Apple AirTag

Apple airtag
€ 60 EURO PER STUK
MET
montage en installatie

Met AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook kunt zien waar je Apple devices zijn, en waar je familie en vrienden uithangen.

Pingen. Hebbes

Vergeten waar je je portemonnee hebt gelaten? Geen probleem als er een AirTag aan vast zit. Je kunt een geluid afspelen op de ingebouwde speaker. Ga naar de nieuwe tab Items in de ‘Zoek mijn’-app of zeg “Hé, Siri. Zoek mijn portemonnee”. Ligt hij ergens in de buurt, bijvoorbeeld onder de bank of in de kamer naast je, dan hoef je alleen maar op het geluid af te gaan.
Koud, Lauw. Warm. Heet. Als je AirTag dichtbij is, kan je iPhone je er direct naartoe brengen met ‘Nauwkeurig zoeken’. Dankzij de ingebouwde Ultra Wideband-technologie zie je precies welke richting je uit moet en hoe ver.
Heb je iets op een heel andere plek laten liggen, bijvoorbeeld op het strand of in de sport­school, dan kun je je AirTag opsporen met behulp van het ‘Zoek mijn’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen iPhones, iPads en Macs overal ter wereld. Je privacy is hierbij op alle fronten beschermd.

Hoe werkt het?

Je AirTag zendt een beveiligd Bluetooth-signaal uit, dat kan worden opgepikt door devices in het ‘Zoek mijn’-netwerk. Die sturen de locatie van je AirTag naar iCloud. Vervolgens zie je op de kaart in de ‘Zoek mijn’-app waar dat is. Dit hele proces is anoniem en is versleuteld om je privacy te beschermen. Het werkt heel efficiënt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over je batterijduur of dataverbruik.
Net als bij je andere Apple devices kun je de Verloren-modus inschakelen voor AirTag. Je krijgt dan automatisch een melding zodra de AirTag wordt gedetecteerd door een device in het netwerk. Je kunt ook instellen dat mensen je contact­gegevens ontvangen zodra ze je AirTag aantikken met een smartphone die geschikt is voor NFC. Dat is dezelfde technologie die wordt gebruikt om te betalen met je telefoon.

Waarvoor kunt u dit gebruiken?

Protegus raadt u gebruik van een Apple AirTag aan met een visie op anti-diefstal en/of verlies.
Denk hierbij aan het dragen van een AirTag door uw kat of hond, het plaatsen van een AirTag in uw gereedschapskoffer, in uw voertuig, in uw boot of in uw buitenboordmotor.
Dit zijn vooral dingen welke veelal gestolen worden en waarbij een AirTag in het geval van verlies en/of diefstal gemakkelijk kan helpen met het lokaliseren en terugvinden.

In het geval van plaatsing ter voorkoming van diefstal raad Protegus u aan om de AirTag te verbergen zodat deze niet direct opvalt.
Protegus wilt dit graag voor u doen en biedt de AirTag ook vooral voor dit doeleinde aan. De prijs is dan uiteraard ook met installatie en plaatsing.

1571975
airtag-gallery5-202104_GEO_NL
1571965
airtag-gallery2-202104
airtag-gallery3-202104
airtag-single-select-202104_FV1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow