Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

alarmsystemen
Camerasystemen
Videodeurbellen
Brandpreventie
overige producten

Protegus levert diverse diensten en beveiligingsproducten aan gericht op beveiliging en bescherming van particulieren en bedrijven.

Alarmsystemen:

Bescherm uw woning en/of bedrijf tegen inbraak en indringers met het alarmsysteem van Protegus.
Zorg voor extra veiligheid en weet dat er 24/7 over u en uw woning en/of bedrijf wordt gewaakt.

Protegus levert een alarmsysteem wat relatief “goedkoop” is in aanschaf voor deze markt. Het alarmsysteem maakt gebruikt van draadloze producten zoals diverse sensoren en detectoren. Het gebruiksgemak is hoog en u bedient het alarmsysteem eenvoudig met uw eigen geheime code, kleine afstandsbedieningen en een RFID-hanger welke u aan uw sleutelbos kunt hangen om het alarmsysteem snel in en uit te schakelen.
Iets wat tevens zeer aantrekkelijk is, is dat dit alarmsysteem geen abonnementskosten heeft. U bent dus gewoon in een keer klaar en zit daarna nergens aan vast. Het alarmsysteem wordt professioneel bij u geïnstalleerd. Tevens bestaat er een mogelijkheid om een alarmsysteem tijdelijk te huren.

Camerasystemen en videodeurbellen:

Zorg dat uw woning en/of bedrijf extra beveiligd wordt. Het nut van camera’s en videodeurbellen heeft zich in de loop der jaren al veelvuldig bewezen.
Onze camerasystemen en videodeurbellen zijn relatief “goedkoop” in aanschaf, wat het extra aantrekkelijk maakt voor particulieren en/of bedrijven.
Protegus vind dat een dergelijk product anno 2022 niet duur hoeft te zijn en levert daarom producten welke u eenvoudig bedient via de bijgeleverde gratis APP.
U kunt razendsnel beelden terugkijken, live uitkijken en/of opnames maken indien gewenst. Uiteraard zijn de beelden die de camera’s maken haarscherp!
Het camerasysteem en/of de videodeurbel wordt professioneel bij u geïnstalleerd en gemonteerd volgens de geldende privacyrichtlijnen.

Brandpreventie:

Bescherm uw woning tegen het erger worden van een brand met brand en/of rookmelders.
Uitleg hoeft hierbij niet worden gegeven. Wist u dat u sinds 2022 verplicht bent om in uw woning rookmelders te hebben?
Een koolmonoxidemelder is nog niet verplicht, maar is ook een product wat Protegus u eigenlijk wel wilt verplichten…
Protegus levert u graag kwalitatief hoogstaande rookmelders en een koolmonoxidemelder. De brandpreventie artikelen worden professioneel bij uw woning en/of bedrijf geïnstalleerd.
Op deze wijze bent u weer goed beschermd tegen een eventuele brand en voldoet u ook weer aan de eisen van de verzekering.


Overige producten:

Protegus biedt ook nog diverse andere beveiligingsproducten en diensten aan.
Bijvoorbeeld het vervangen van oude sloten (cilinders) en deurbeslag voor veiligheidsbeslag en/of veiligheidscilinders, het installeren van een dashcam, het gebruiken van Samsung SmartTags en Apple AirTags voor anti-diefstal en lokalisatie doeleinden en nog veel meer diverse producten. Voor een greep uit dit aanbod kunt u op de pagina overig kijken.