Ga naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

alarmsystemen
Camerasystemen
Videodeurbellen
Brandpreventie
overige producten

Protegus levert een uitgebreid assortiment diensten en beveiligingsproducten gericht op de bescherming van particulieren en bedrijven.

Alarmsystemen: Beveilig uw woning en/of bedrijf tegen inbraak met het alarmsysteem van Protegus. Dit betaalbare systeem maakt gebruik van draadloze producten, waaronder verschillende sensoren en detectoren. Met eenvoudige bediening via uw persoonlijke code, compacte afstandsbedieningen, en een RFID-hanger voor snelle in- en uitschakeling biedt het systeem gebruiksgemak. Een aantrekkelijk aspect is het ontbreken van abonnementskosten; u maakt een eenmalige investering zonder verdere verplichtingen. Professionele installatie is inbegrepen, en tijdelijke huurmogelijkheden zijn beschikbaar.

Camerasystemen en videodeurbellen: Verhoog de beveiliging van uw woning en/of bedrijf met camera’s en videodeurbellen. Onze betaalbare systemen zijn gebruiksvriendelijk en bedienbaar via de gratis meegeleverde app. Snel beeldmateriaal bekijken, live meekijken en optioneel opnames maken behoren tot de mogelijkheden. De professionele installatie van camerasystemen en videodeurbellen voldoet aan de geldende privacyrichtlijnen.

Brandpreventie: Bescherm uw woning tegen brand met brand- en rookmelders. Protegus levert hoogwaardige rookmelders en koolmonoxidemelders, en zorgt voor professionele installatie volgens de geldende normen. Houd er rekening mee dat sinds 2022 rookmelders verplicht zijn in woningen. Een koolmonoxidemelder, hoewel nog niet verplicht, wordt sterk aanbevolen. Zo voldoet u niet alleen aan de verzekeringsvereisten, maar bent u ook goed beschermd tegen mogelijke brandgevaren.

Overige producten: Protegus biedt een divers assortiment aan andere beveiligingsproducten en diensten, zoals het vervangen van oude sloten en deurbeslag, de installatie van dashcams, het gebruik van Samsung SmartTags en Apple AirTags voor anti-diefstal en lokalisatiedoeleinden, en nog veel meer. Voor een overzicht van ons aanbod kunt u terecht op de pagina ‘Overig’.

Wij streven ernaar om uw veiligheid te waarborgen met hoogwaardige producten en professionele dienstverlening. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website voor meer informatie of vragen.