Ga naar de inhoud
Home » Brandpreventie

Brandpreventie

brandpreventie pakket
€ 150 euro
met montage en installatie

smoked-1
FireAngel-1024×982
gemonteerd
co
voor
zij
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Het brandpreventiepakket van het merk FireAngel/AngelEye staat bekend als uiterst betrouwbaar en is een van de marktleiders in Europa op het gebied van brandpreventie.

De brand- en/of rookmelders in dit pakket waken 24 uur per dag en 7 dagen per week over uw woning en/of bedrijfspand. Ze houden voortdurend toezicht en zullen u met een luide toon alarmeren als ze iets constateren dat op brand zou kunnen wijzen.

De meegeleverde koolmonoxidemelder doet hetzelfde, maar dan op het gebied van koolmonoxide. Aangezien koolmonoxide niet zichtbaar of ruikbaar is maar wel dodelijk kan zijn, plaatst Protegus deze in de buurt van mogelijke koolmonoxidebronnen, zoals een (HR) cv-ketel.

Wist u dat het sinds 2022 verplicht is om uw woning te voorzien van rookmelders? Het doel van deze verplichting is levens redden. Het is ook interessant om te weten dat de meeste slachtoffers van een woningbrand door rook vallen, en aangezien men tijdens het slapen niets ruikt, zijn rookmelders van vitaal belang.

Protegus biedt dit alles in één pakket aan, waarmee u en uw gezinsleden volledig beschermd zijn. Met dit pakket voldoet u niet alleen aan de eisen van de verzekeraar, maar zorgt u er ook voor dat u in één keer volledig beveiligd bent tegen de hierboven genoemde gevaren.

Specificaties van brandpreventie pakket:

  • Drie rookmelders van het merk FireAngel/AngelEye
  • 10 jaar batterijduur en garantie
  • Een koolmonoxide (CO) melder van merk FireAngel/AngelEye
  • 7 jaar batterijduur en garantie
  • Indien wenselijk montage zonder boren, met magnetische houders
  • Installatie en montage volgens de geldende richtlijnen
  • Gebruiksaanwijzing