Ga naar de inhoud
Home » Samsung Galaxy Smarttag

Samsung Galaxy Smarttag

Samsung galaxy smarttag
€ 50 EURO PER STUK
MET
montage en installatie

De Samsung Galaxy SmartTag is een apparaat ter grote van een sleutelhanger die je helpt om je spullen gemakkelijk en snel terug te vinden. Ideaal voor als je vaak je sleutels kwijt bent of om bijvoorbeeld je reiskoffer snel terug te vinden, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Galaxy SmartTag is op drie verschillende manieren terug te vinden.

‘Find it Easier’

Je kan de SmartTag een door jou vooraf ingestelde ringtoon af laten spelen, deze activeer je eenvoudig vanaf je Samsung smartphone als je binnen een bereik van 120 meter bent. Deze functie werkt ook andersom, ben jij je telefoon kwijt? Druk dan twee keer op de knop op de SmartTag zodat je smartphone geluid maakt zodat je deze snel en eenvoudig terug kan vinden.

‘Find it Together’

Door een netwerk van Samsung smartphones kan jij overal ter wereld jouw verloren spullen terugvinden. Zo kan je toch zien waar de SmartTag zich bevindt als deze buiten bereik is van jouw eigen smartphone. Ook is het mogelijk om jouw Tag te verbinden met de Galaxy-telefoons van familie en vrienden, zo kunnen zij jou helpen zoeken.

‘Find it Smart’

Je krijgt een melding op je telefoon wanneer jouw verloren Tag weer in de buurt is. Het signaal van de SmartTag is beveiligd en wordt periodiek opnieuw gecodeerd zodat niemand jouw SmartTag kan volgen.

Waarvoor kunt u dit gebruiken?

Protegus raadt u gebruik van een Samsung Galaxy SmartTag aan met een visie op anti-diefstal en/of verlies.
Denk hierbij aan het dragen van een SmartTag door uw kat of hond, het plaatsen van een SmartTag in uw gereedschapskoffer, in uw voertuig, in uw boot of in uw buitenboordmotor.
Dit zijn vooral dingen welke veelal gestolen worden en waarbij een SmartTag in het geval van verlies en/of diefstal gemakkelijk kan helpen met het lokaliseren en terugvinden.

In het geval van plaatsing ter voorkoming van diefstal raad Protegus u aan om de SmartTag te verbergen zodat deze niet direct opvalt.
Protegus wilt dit graag voor u doen en biedt de SmartTag ook vooral voor dit doeleinde aan. De prijs is dan uiteraard ook met plaatsing en installatie.

1200×1198
1200×716
1200×673 (1)
1200×673
1200×716 (1)
1200×1200
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow