Ga naar de inhoud
Home » Verhuur

Verhuur

verhuur digitaal alarmsysteem
50 euro Per maand

Tijdelijk huren van een alarmsysteem:

Protegus biedt u de mogelijkheid om ook tijdelijk de beveiliging en bescherming van uw woning en/of bedrijfspand op te schroeven.

Als er sprake is van een tijdelijk verhoogd risico, dan kan het dé oplossing zijn om een tijdelijk alarmsysteem te huren.

Gaat u verbouwen thuis, in uw bedrijfspand of heeft u een nieuw huis of pand gekocht en u wilt dit tijdelijk goed bewaken, dan is het huuralarm een uitkomst.
Tijdens een verbouwing staat er altijd veel gereedschap, apparatuur en materiaal die u wilt beschermen tegen diefstal, dan biedt het huuralarm een oplossing.
Ook tijdens een nieuwbouwproject of een opleveringsperiode van een pand of huis, biedt het huuralarm een goede oplossing tegen inbraak en diefstal.​

Enkele voorbeelden zijn:

  • Uw woning en/of bedrijfspand in aanbouw is
  • Uw woning en/of bedrijfspand verbouwd wordt
  • U als aannemer uw gereedschap en bouwmateriaal extra wilt beveiligen
  • Uw woning en/of bedrijfspand te koop staat
  • U aan het verhuizen bent
  • U voor langere tijd op vakantie gaat

Wilt u na het huren van een alarmsysteem graag een vast alarmsysteem en/of andere systemen aanschaffen? Dan kunt u in ieder geval rekenen op korting!

Kortom, naast het installeren van vast alarmsystemen, kunt u ook bij ons terecht wanneer u een alarmsysteem met randapparatuur wilt huren.

De verhuur richt zich voornamelijk op particulieren en bedrijven in de regio West-Friesland. Dit omvat onder andere de dorpen en steden: Aartswoud, Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, De Goorn, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Ursem, Venhuizen, Wadway, De Weere, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk Oost en Zwaagdijk West.