Ga naar de inhoud
Home » Misdaad in kaart

Misdaad in kaart

  • door

Waar heeft er een (poging) inbraak plaatsgevonden? Hoe vaak wordt er in jouw buurt ingebroken? Waar is er in de buurt ingebroken? Wordt er vaak bij mij in het dorp of stad ingebroken?

Antwoord op de bovenstaande vragen vind u hier. Op Misdaad in Kaart kunt u zien of en waar er de afgelopen drie maanden in uw omgeving is ingebroken. Pogingen en inbraken worden getoond. De kaart wordt maandag tot en met vrijdag dagelijks voor 8.30 uur bijgewerkt. Om de privacy van gedupeerden te waarborgen, worden inbraken getoond in stippen op de kaart. De stip, met daarin het aantal inbraken, staat exact in het midden van een viercijferig postcodegebied. De stip komt dus niet overeen met een specifieke woning. Na een klik op het bolletje in een postcodegebied verschijnt een venster. De datum die hierin staat, is de datum waarop de politie kennisnam van de inbraak. De politie hoopt met misdaad in kaart het aantal woninginbraken te verminderen, dit omdat bewoners scherper zullen zijn indien er in hun woongebied vaker wordt ingebroken.

Let wel op: Op deze website worden de bedrijfsinbraken niet op getoond.

Waar vind ik Misdaad in Kaart?

U vindt de cijfers via de Misdaad in Kaart-pagina of via de Mijn buurt-pagina. Op de Mijn buurt-pagina vindt u naast de misdaadcijfers ook informatie over de wijkagent, het wijkbureau, gezocht- en vermist berichten en het lokale nieuws.

Een foto ter illustratie van de laatste pogingen en inbraken in een gedeelte van West-Friesland.

U kunt gemakkelijk de actuele (poging) inbraken zien van o.a. o.a. de steden en dorpen Aartswoud, Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, Enkhuizen, De Goorn, Grootebroek, Grosthuizen, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Onderdijk, Oosterblokker, Oosterleek, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Oudendijk, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Ursem, Venhuizen, Wadway, De Weere, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zuidermeer, Zwaag, Zwaagdijk Oost en Zwaagdijk West.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *